Foto: F64
Latvijas hokeja izlase turpinot gatavoties maijā gaidāmajam pasaules čempionātam, piektdien Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra ietvaros izbraukumā ar rezultātu 1:2 piekāpās Norvēģijas valstsvienībai.

Mača rezultātu jau pirmajā minūtē atklāja mājinieku uzbrucējs Andreass Martinsens, kurš veiksmīgi nospēlēja Masaļska sargāto vārtu priekšā. Pēc četrām minūtēm Latvijas valstsvienība nonāca lielajā mazākumā, tomēr, spēlējot trijatā pret pieciem, komanda nosargāja savus vārtus neskartus. Pirmā perioda vidū latviešu uzbrucējs Gints Meija neveiksmīgi ieslīdēja laukuma apmalē un savainoja kāju. Turpmākajā spēles gaitā hokejists laukumā neatgriezās.

Otrais periods aizritēja abu komandu asā cīņā, un septītajā minūtē Latvijas izlase nonāca vairākumā, kuru realizēja aizsargs Krišjānis Rēdlihs. Arī otrās trešdaļas otrajā pusē komandas apmainījās ar savstarpējiem asumiem, tomēr nevienai no valstsvienībām neizdevās izvirzīties vadībā.

Kad trešajā periodā bija nospēlētas astoņas minūtes, Masaļska sargāto vārtu priekšā veiksmīgi nospēlēja Jonass Jūpviks Lēvlijs, kurš vadībā izvirzīja Norvēģijas izlasi. Arī turpmākajā trešās trešdaļas gaitā spēle aizritēja asā cīņā, taču nevienai no komandām neizdevās gūt vārtus un mājinieki svinēja panākumu ar 2:1.

Latvijas izlase ir piedzīvojusi zaudējumus pēdējās trijās pārbaudes spēlēs un tā ir septītā cīņa pēc kārtas, kurā valstsvienība nespēj gūt vairāk par vieniem vārtiem.Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi.

$d_id=139; include '/www/htdocs/sport/includes/projects/hockey2014/hockey2014star.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!