Foto: F64

Sākusies biļesu tirdzniecība uz Latvijas hokeja izlases spēlēm "Euro Hockey Challenge" turnīra ietvaros, informē Latvijas Hokeja federācija.

4. maijā Latvijas hokeja valstsvienība 17. reizi pēc kārtas startēs pasaules čempionātā elites divīzijā, bet pirms tam aizvadīs vairākas pārbaudes spēles, arī "Euro Hockey Challenge" turnīrā.

Jau trešo gadu Latvijas hokeja valstsvienība piedalīsies "Euro Hockey Challenge" tūrē. Pērn sešās spēlēs tika izcīnītas trīs uzvaras – divas reizes pār Dāniju un reizi pār nākamajiem pasaules čempioniem – Krievijas izlases hokejistiem.

Pirmās spēles "Euro hockey Challenge" tūrē mūsu komanda 3. un 4. aprīlī aizvadīs izbraukumā ar Čehijas izlasi, kura pērn pasaules čempionātā izcīnīja bronzas godalgas. Savukārt 7. un 8. aprīlī Latvijas izlase "Arēnā Rīga" sacentīsies ar spēcīgo Zviedrijas vienību un 19. un 20. aprīlī ar principiālajiem Baltkrievijas izlases hokejistiem.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta tiks aizvadītas izbraukumā 27. un 28. aprīlī, kad Latvijas izlase sacentīsies ar Francijas valstsvienību.

Biļešu cenas pieaugušajiem hokeja līdzjutējiem: Ls 10, 7 un 5. Pensionāriem, invalīdiem, studentiem un skolēniem biļetes ar 50% atlaidi (uzrādot attiecīgos dokumentus). Invalīdiem ratiņkrēslos, iepriekš piesakoties LHF, ieeja brīva, pavadonim biļete ar 50% atlaidi no Ls 5 Biļetes pārdošanā no 8. marta varēs iegādāties SIA "BIĻEŠU SERVISS" tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.bilesuserviss.lv.

Latvijas Hokeja federācija piedāvā iespēju hokeja klubiem un mācību iestādēm pasūtīt biļetes par 2 Ls. Grupu biļetes skolēniem: ne mazāk par 10 cilvēkiem, uz katriem 9 skolēniem viens pieaugušais. Rakstveida pieteikumu sūtīt uz e-pastu: aleksandra@lhf.lv, tālrunis informācijai: 29826337.

Latvijas valstsvienības pārbaudes spēļu plāns (pēc vietējā laika)
Datums Laiks Spēle Vieta
3. aprīlis 17.30 Čehija - Latvija Jindrichuv Hradec
4. aprīlis 18.15 Čehija - Latvija Jindrichuv Hradec
7. aprīlis 17.00 Latvija - Zviedrija "Arēna Rīga"
8. aprīlis 19.30 Latvija - Zviedrija "Arēna Rīga"
19. aprīlis 19.30 Latvija - Baltkrievija "Arēna Rīga"
20. aprīlis 17.00 Latvija - Baltkrievija "Arēna Rīga"
27. aprīlis Francija - Latvija Parīze
28. aprīli Francija - Latvija Parīze

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!