Foto: DELFI

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Saulietis svētdien pārbaudes spēlē pret Zviedriju nav guvis smadzeņu satricinājumu, portālam "Delfi" apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Saulietis smagi cieta pirmā perioda vidū, kad pēc metiena viņam virsū uztriecās zviedru hokejists. Latvijas izlases hokejists pēc trieciena nokrita uz ledus un atsitās. Laukumu viņš spēja atstāt tikai ar komandas biedru palīdzību.

Pēc notikušā Saulieti nogādāja uz medicīniskām pārbaudēm. Arī šodien hokejistam vēl veiks pārbaudes, taču sākotnējās aizdomas par smadzeņu satricinājumu nav apstiprinājušās. Iespējams, ka Saulietis sadursmē guvis savainojumu, bet par tā nopietnību būs zināms vēlāk. Zināms, ka šodien otrajā spēlē pret zviedrim hokejists pilnīgi noteikti nepiedalīsies, bet par viņa atgriešanos Latvijas izlases treniņos pagaidām pāragri spriest.

Atgādinām, ka svētdien notikušajā mačā Latvija zaudēja zviedriem ar 1:2. Pirmdienas vakarā "Arēnā Rīga" abas valstsvienības aizvadīs vēl vienu savstarpējo maču.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!