Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pirmdien rezultatīvu piespēli izpildīja Rūdolfs Balcers, bet viņa pārstāvētā komanda Otavas "Senators" ar 2:3 (1:0, 0:3, 1:0) zaudēja Filadelfijas "Flyers".

Spēles desmitajā minūtē pēc Balcera piespēles metienu pa vārtiem izdarīja Bens Harpurs, bet ripas lidojumu vārtu priekšā mainīja Kriss Tjernijs, panākot 1:0 "Senators" labā.

Veiksmīgi iesākto maču tikpat sekmīgi "Senators" neizdevās turpināt. Otrajā periodā Oskars Lindbloms, Mihaels Rafls un Skots Lautons panāca 3:1 "Flyers" labā. Trīs minūtes pirms spēles beigām Filips Člapiks samazināja rezultāta starpību, bet panākt neizšķirtu pamatlaikā "Senators" nespēja.

Balceram šis bija astotais rezultativitātes punkts NHL karjerā – viņam 25 spēlēs ir četri "goli" un četras rezultatīvas piespēles. Šajā mačā Balcers nospēlēja 16:01 minūti, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, reizi pielietoja spēka paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

"Senators" šajā sezonā ir NHL pastarīte, ar 70 spēlēs gūtiem 52 punktiem ir vājākā ne tikai Austrumu konferencē, bet visā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!