Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers nākamajā sezonā vairāk būs "ceļotājs", nekā stabils Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" spēlētājs, prognozē Ziemeļamerikas medija TSN hokeja apskatnieks Brents Volless.

Balcers pirms NHL treniņnometnes sākumā spēlēja Norvēģijā un šobrīd varētu būt labā formā, salīdzinot ar citiem komandas biedriem. Tomēr pirmajos treniņos "Senators" rindās viņš iespēlēts piektajā virknējumā, līdz ar to viņam būs jācīnās par tikšanu "Senators" sastāvā NHL sezonas sākumā.

Balcers NHL debitēja 2019. gada janvārī un spoži aizvadīja sezonas otro daļu, laukumā tiekot 36 mačos, gūstot piecus vārtus un izdarot deviņas rezultatīvas piespēles. Tomēr NHL otrā sezona nebija veiksmīga, ko ietekmēja arī sezonas sākumā gūtā trauma. Līdz ar to pārsvarā Balcers uzturējās Amerikas hokeja līgas (AHL) klubā Belevilas "Senators", bet lielajā komandā 15 spēlēs guva vienus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Otavas "Senators" treniņnometni uzsāka pagājušās nedēļas nogalē. Balcers ir viens no 43 nometnes dalībniekiem, bet kopā ar Balceru vēl uz vietu pamatsastāvā kandidē 23 uzbrucēji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!