Foto: PantherMedia/Scanpix
Amerikas hokeja līgā (AHL) teicami kārtējo maču ceturtdien aizvadīja latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš palīdzēja Sanhosē "Barracuda" pagarinājumā ar 6:5 uzvarēt Stoktonas "Heat".

Balcers pagarinājuma trešajā minūtē guva "Barracuda" uzvaras vārtus, bet pirms tam spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, 17 sekundes pirms otrā perioda beigām palīdzot komandas biedram Danielam O'Riganam samazināt rezultāta starpību līdz 3:4.


Balcers, kurš mačā izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, pelnīti tika atzīts par spēles spožāko zvaigzni. "Barracuda" komandai tā bija 14. uzvara 27 mačos, un ceturtā spēle pēc kārtas, kad vienība tiek pie punktiem.


20 gadus vecais Balcers, kurš šovasar noslēdza trīs gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Sanhosē "Sharks", AHL šajā sezonā 27 spēlēs guvis septiņus vārtus un izdarījis 15 rezultatīvas piespēles. AHL debitants šobrīd visā līgā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņem 50. vietu, bet savā komandā viņš pārliecinoši ir rezultatīvākais hokejists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!