Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien, 31. martā, vārtus guva Rūdolfs Balcers, palīdzot Sanhosē "Sharks" ar 4:2 (0:0, 2:0, 2:2) pieveikt Minesotas "Wild".

Balcers savus ceturtos vārtus sezonā guva otrā perioda piektajā minūtē, gūstot pirmos vārtus spēlē. "Sharks" pretuzbrukumā Balcers saņēma teicamu piespēli no Tomaša Hertla un meistarīgi raidīja ripu vārtos. Latvijas uzbrucējam tas bija devītais rezultativitātes punkts sezonā aizvadītajos 20 mačos.

Visā mačā Latvijas hokejists laukumā bija 13:31 minūti, kuru laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem, reizi pielietoja spēka paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients bija "+1".

Otrajā periodā piecas minūtes pēc Balcera gūtajiem vārtiem Raiens Donato vairākumā panāca 2:0 "haizivju" labā. Trešā perioda vidū Kirils Kaprizovs vienus vārtus atguva, bet ātri vien "Sharks" atjaunoja divu vārtu pārsvaru – precīzs bija Nikolajs Knižovs.

13 sekundes pirms spēles beigām Kevins Fiala guva "Wild" otros vārtus spēlē, bet tas neglāba vienību no zaudējuma. Gandrīz līdz ar spēles beigu signālu ripu tukšos Minesotas komandas vārtos raidīja Evanders keins - "Sharks" uzzvara 4:2.

"Sharks" tā bija otrā uzvara pār "Wild" dažu dienu laikā. Iepriekšējā savstarpējā spēlē "haizivis" uzvarēja vien pēcspēles metienos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!