Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā pirmdien, 17. janvārī, vārtus otrajā spēlē pēc kārtas guva Rūdolfs Balcers, bet ar pieciem goliem izcēlās viņa maiņas biedrs šveicietis Timo Meiers, palīdzot Sanhosē "Sharks" ar 6:2 (4:1, 2:0, 2:1) pieveikt Losandželosas "Kings".

Četras minūtes pirms pirmā perioda beigām Meiers no zilās līnijas ripu raidīja vārtu virzienā, tieši pretī vārtiem to uztvēra Balcers un guva savus ceturtos vārtus sezonā, panākot tobrīd 2:0. Balcers šajā sezonā 27 spēlēs guvis četrus vārtus un izdarījis astoņas rezultatīvas piespēles.

Balcers atkal laukumā devās pirmajā uzbrucēju virknējumā, nospēlēja 15:43 minūtes, kuru laikā trīs reizes meta pa pretinieku vārtiem, spēli noslēdzot ar lielisku lietderības koeficientu "+3".

Meiers jau pirmajā periodā guva "hat trick", bet spēles gaitā kļuva par pirmo hokejistu "Sharks" vēsturē, kuram izdevies vienā mačā gūt piecus vārtus. "Kings" labā vārtus guva Anže Kopitars un Maikls Andersons.

Sanhosē vienība ar 44 punktiem 40 spēlēs ieņem astoto vietu Rietumu konferencē, bet "Kings" hokejisti sakrājuši 45 punktus 39 spēlēs, kas ļauj atrasties sestajā pozīcijā Rietumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!