Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta noslēdzošajā spēlē Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks" ar rezultātu 0:6 piekāpās Rietumu divīzijas līdervienībai Lasvegasas "Golden Knights".

Balcers šajā mačā darbojās trešajā virknējumā kopā ar Dilanu Gambrelu un Aleksandru Čmeļevski. Latvietis laukumā pavadīja 18:37 minūtes, no kurām 3:52 minūtes nospēlēja mazākumā. Viņš izdarīja trīs metienus pa vārtiem, izdarīja divus spēka paņēmienus un bloķēja divus metienus, bet spēles noslēgumā viņa lietderības koeficients bija -1.

"Golden Knights" labā vārtus guva Alekss Pietrandželo, Kīgens Kolesārs, Viljams Karjē un Džonotans Maršeso, bet trešajā periodā divas reizes precīzs bija Dilans Sikura. Savukārt Lasvegasas komandas vārtsargs Marks Andrē Flerī atvairīja visus 19 pretinieku metienus, bet "Sharks" vārtsargs Aleksejs Meļņičuks atvairīja 38 no 44 metieniem.

Šī "Sharks" bija sezonas pēdējā spēle, un tā ar 49 punktiem 56 spēlēs ierindojās septītajā vietā Rietumu divīzijā, apsteidzot tikai "Ducks", kamēr "Golden Knights" ar 82 punktiem ierindojas pirmajā vietā.

Balcers savu veiksmīgāko NHL sezonu noslēdza ar astoņiem vārtiem un deviņām piespēlēm 41 spēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!