Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Minskas "Dinamo" vārtsargs Denijs Teilors ieguvis Baltkrievijas pilsonību, raksta "belarushockey.com".

33 gadus vecais kanādietis Teilors dzimis Lielbritānijas pilsētā Plimutā, bet savā karjerā divas sezonas nospēlējis Minskā. Vispirms viņš "Dinamo" pārstāvēja 2014./2015. gada sezonā, bet pēc tam atgriezās un nospēlēja tur aizvadīto sezonu. 2019./2020. gada sezona viņam nebija pārāk veiksmīgi, 20 mačos vidēji ielaižot 3,98 vārtus un atvairot 86,7 % metienu.

"Vārtsargs Denijs Teilors ieguvis Baltkrievijas pasi," "belarushockey.com" stāstīja vārtsargs no Zviedrijas Jonass Enrots, kurš pagājušajā sezonā arī spēlēja Minskas "Dinamo". Zviedrs atgādināja, ka Baltkrievijā nākamgad notiks pasaules čempionāts, un tas ir galvenais iemesls, kāpēc viņi šādi pastiprināja vārtsarga pozīciju.

2004. gada NHL draftā Teiloru ar 221. kārtas numuru izvēlējās Losandželosas "Kings", bet NHL viņš nospēlēja tikai četras spēles – vienu "Kings" sastāvā, divas – Kalgari "Flames", bet vēl vienu aizvadīja Otavas "Senators" kreklā.

KHL Teilors spēlējis arī Zagrebas "Medveščak" un Novosibirskas "Sibirj".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!