Foto: EPA/LETA
Latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētais Filadelfijas "Flyers" Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien savā laukumā ar 2:1 (2:0, 0:1, 0:0) atkārtoti uzvarēja čempionāta šobrīd vājāko vienību Ņūdžersijas "Devils".

Bārtulis laukumā pavadīja 10 minūtes un 40 sekundes, rezultativitātes punktus neguva, vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šajā mačā vēl nepiedalījās pieredzējušais "Flyers" vienības aizsargs Kriss Pronžērs, kurš, kā ziņots, pēc savainojuma izārstēšanas atsācis treniņus. Paredzams, ka pēc Pronžēra atgriešanās ierindā Bārtulim atkal nāksies sēdēt uz rezervistu soliņa.

Bārtulis, kurš pirms Pronžēra traumas šosezon bija piedalījies tikai trijās spēlēs, tagad jau aizvadījis 11 mačus, kuros pie rezultativitātes punktiem nav ticis, un viņa lietderības koeficients ir negatīvs -3.

Šajā spēlē uzvarētajiem vārtus guva Daniels Briērs un Džeimss van Rīmsdaiks, bet vienīgo precīzu metienu šajā spēlē "Devils" komandā izpildīja Endijs Grīns.

Abas komandas tikās arī ceturtdien Ņūdžersijā, kad "Flyers" uzvarēja ar 4:2.

Jāpiebilst, ka "Devils" komandai šis jau bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, bet "Flyers" - trešā uzvara pēc kārtas.

NHL regulārā čempionāta kopvērtējumā "Flyers" ar 57 punktiem 41 spēlē atguva pirmo vietu Austrumu konferencē, kamēr "Devils" komanda tikpat spēlēs tikusi pie 22 punktiem un ieņem pēdējo vietu ne tikai savā konferencē, bet arī visā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!