Foto: F64
Latvijas U-20 hokeja izlases galvenais treneris Leonīds Bereņevs pēc spēles ar Japānu izteica gandarījumu par kārtējo, uzvaru, taču tai pašā laikā pārmeta saviem hokejistiem pārlieku pašpārliecinatību.

“Domāju, ka iepriekšējās spēles mūsu komandu nedaudz nomierināja, spēlētāji nebija kārtīgi noskaņojušies šai spēlei, domājot, ka viegli varēs pieveikt pretinieku,” saka treneris. “Visa spēle notika pretinieku zonā, iniciatīva piederēja mūsu komandai, diemžēl bija daudz nerealizētu momentu.”

“Daudzas spēles epizodes bija sasteigtas, kas norāda uz nenoskaņošanos spēlei. Otrais periods bija daudz interesantāks par pirmo, kaut gan iesitām tikai vienus vārtus. Trešo trešdaļu neslikti iesākām, izveidojām daudz vārtu gūšanas momentus. Japānas komanda spēlēja uz asiem pretuzbrukumiem, bija nepatīkami mirkļi arī pie mūsu vārtiem. Nevaru teikt, ka puiši necīnījās un, ka nebija pašatdeves, vienkārši jārealizē ir momenti,” uzsver Beresņevs. “ Labi, ka mēs šo spēli vinnējām un labi, ka tas notika tieši šodien. Ceru, ka puišiem pēc šīs spēles būs viela pārdomām. Galvenais ir uzvara - trīs punkti, un šī spēle ir jau vēsture, tagad jāgatavojas nākamajām.”

Trenerim piekrīt arī Latvijas izlases šodienas labākais spēlētājs Māris Bičevskis, kurš guva abus vārtus: “ Nenospēlējām to labāko spēli ko mēs varam un ko mums vajadzēja spēlēt. Pietrūka koncentrācijas, vajadzēja realizēt momentus, jo iespējas patiešām bija. Diezgan grūti bija spēlēt pret mazo, ātro, kustīgo Japānas izlasi, kuri daudz cīnās.”

Jau vēstījām, ka cetrutdien Latvijas izlase ar minimālu vienu vārtu pārsvaru uzvarēja Japānu – 2:1, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas pasaules U-20 čempionāta 1. divīzijas A grupas spēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!