Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" spēkosies ar Ņujorkas "Islanders".

"Penguins" hokejisti šajā sezonā uzvarēja Austrumu divīzijas kopvērtējumā. Pirmdien Monreālas "Canadiens" kā pēdējā nodrošināja ceļazīmi uz Stenlija kausa izcīņu, savukārt Pitsburgas komanda uzzināja, ka Stenlija kausa pirmajā kārtā tiksies ar Austrumu divīzijas ceturto spēcīgāko komandu "Islanders".

Šajā sezonā "Penguins" astoņas reizes tikās ar "Islanders", izcīnot sešas uzvaras. Šī dueļa uzvarētājs otrajā kārtā tiksies ar Vašingtonas "Capitals" un Bostonas "Bruins" pāra uzvarētāju.

"Mēs esam sajūsmināti par iespēju, kas mūs gaida. Mēs zinām, cik grūti ir uzvarēt. Mums būs jādodas laukumā un jānopelna uzvara katrā spēlē," sacīja "Penguins" galvenais treneris Maiks Salivans.

Vēl zināms, ka Centrālajā divīzijā Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā tiksies Karolīnas "Hurricanes" un Nešvilas "Predators", kā arī Floridas "Panthers" un Tampabejas "Lightning". Citi dueļi noskaidrosies pēc regulārā čempionāta beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!