Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas hokejists Teodors Bļugers ar vārtu guvumiem dod savu ieguldījumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandai Pitsburgas "Penguins", un tas palīdz viņam iejusties jaunajā kolektīvā.

Jau vēstīts, ka trešdien Bļugers guva savus trešos vārtus NHL karjerā un sekmēja "Penguins" uzvaru pār Edmontonas "Oilers". Septiņu NHL spēļu laikā Bļugers iekrājis četrus rezultativitātes punktus, no kuriem trīs gūti tieši ar vārtiem.

"Gūt vārtus ir ļoti svarīgi. Tas man palīdz iejusties komandā. Rodas sajūta, ka es sniedzu savu ieguldījumu un palīdzu komandai uzvarēt," Bļugera teikto citē žurnālists Sems Kasans. "Jebkurā līmenī gūt vārtus ir ļoti svarīgi, īpaši jau šeit, NHL. Vārtu guvumi nenāk viegli, katrs "gols" ir īpašs. Es cenšos tos izbaudīt."

Bļugers nenoliedza, ka viņa vārtu guvumā lielu lomu nospēlēja arī veiksme. "Es piespēlēju Krisam Letangam un devos uz vārtiem. Ripa veiksmīgi atlēca pie manis," sacīja latvietis.

"Tedijs ar ļoti labu spēli ir attaisnojis savu vietu komandā. Viņš ir puisis, kurš varētu pastāvīgi būt viens no mūsu uzbrukuma divpadsmitnieka," pēc spēles izteicies Pitsburgas komandas galvenais treneris Maiks Salivans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!