Foto: Reuters/Scanpix

Bostonas "Bruins" aizsardzības balsts Zdeno Hara varētu būt lauzis žokli, tāpēc nav skaidra viņa dalība Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālsērijas piektajā sērijā, vēsta ESPN.

Sērijas ceturtajā mačā pret Sentluisas "Blues" Haram ripa trāpīja pa seju. Pēc šīs epizodes viņš devās uz ģērbtuvēm, bet tad atgriezās uz rezervistu soliņa, taču trešajā periodā laukumā tā arī neizgāja.

Vairāki Ziemeļamerikas mediji vēsta, ka aizsargam varētu būt lauzts žoklis, bet "Bruins" galvenais treneris Brūss Kesidijs neko vairāk neprecizēja. Viņš sacīja, ka Haras veselības stāvoklis tiks izvērtēts pirms piektās spēles, taču komanda gatavosies situācijai, ja nu tomēr būs jāiztiek bez sava pieredzējušā aizsarga.

20 spēlēs Stenlija kausa izcīņā Hara guvis vārtus, izdarījis četras rezultatīvas piespēles un iekrājis lietderības koeficientu +12.

"Bruins" vienībai kops finālsērijas otrās spēles nav palīdzējis cits aizsargs Mets Grzelčiks, pret kuru asu spēka paņēmienu pielietoja Oskars Sundkvists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!