Foto: F64

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" savstarpējā nesaprašanās varētu ietekmēt Latvijas izlases startu 2014.gada Soču olimpiskajās spēlēs, uzskata treneris un hokeja eksperts Gints Bisenieks.

Kā zināms, otrdien Latvijas izlases treniņā pirms pārbaudes spēlēm ar Krieviju nepiedalījās Rīgas "Dinamo" hokejisti. LHF un "Dinamo" vadībai par notikušo bija pretēji skaidrojumi.

"Šausmīgi jau gribētos, lai izlase uz olimpiskajām spēlēm aizbrauktu optimālajā sastāvā un lai izdotos kaut ko arī sasniegt, ne tikai nospēlēt. Grūti spriest, vai tas izdosies, jo tur ir tās cīņas starp hokeja federāciju un "Dinamo"," portālam "Delfi" savu viedokli pauda Bisenieks. "Katrs kreklu velk uz savu pusi. Jācer, ka abas puses spēs vienoties. Šobrīd karš jau daudzmaz ir pierimis, bet jebkurā brīdī tas var uzplaiksnīt - klubs var nedot spēlētājus un tā tālāk."

Tāpat hokeja eksperts pauda nesapratni Artūra Irbes jautājumā. Jau ziņots, ka Irbe paziņoja  par vēlmi atkāpties no darba Latvijas valstsvienībā, jo esot norādīts, ka viņam nav nepieciešama kvalifikācija šim darbam.

"Tas viss ir tikai iegansts, un katrā ziņā Artūrs ir tas cilvēciņš, kuram vajadzēja būt ar izlasi. Viņš daudz var dot ne tikai vārtsargiem, bet arī komandas veidošanas procesā, jo ir pieredzējis profesionālis," sacīja Bisenieks. "Kādi tur ir zemūdens akmeņi un kāpēc ir šāda situācija, to mēs varam tikai minēt. Žēl! Artūrs arī ir ļoti paštaisns un lepns. Ja viņam nav izmaksāta alga, tad kāpēc viņam būtu jāzvana un jāprasa kādam. Tam visam ir ļoti nepatīkama pēcgarša."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!