Foto: Reuters/Scanpix

Pēc Nacionālās hokeja līgas (NHL) Zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojuma pirmās dienas līderis negaidīti ir Arizonas "Coyotes" spēlētājs Džons Skots, kurš šajā čempionātā vairāk pazīstams kā "policists".

Šajā sezonā Skots ir aizvadījis tikai sešas spēles, kurās izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli un 18 soda minūtēm. Tomēr tas netraucē viņam balsojumā apsteigt tādas NHL zvaigznes kā Aleksandru Ovečkinu, Patriku Keinu, Jaromiru Jāgru, Taileru Seguinu un citus.

"Es nezinu, kas notiek. Es mēģinu no tā norobežoties, bet visi mani informē par to. Komandas biedri par to joko, bet tas ir interesanti. Domāju, ka šis balsojums ir joks fanu izpildījumā," sacīja pats Skots.

Acīmredzams, notiek līdzjutēju kampaņa, lai Skotu iebalsotu Zvaigžņu spēlē. Līdzīgi pagājušajā gadā Zvaigžņu spēlē tika iebalsots Zemgus Girgensons, kurš šogad lūdzis līdzjutējus par viņu nebalsot. Šobrīd latviešu uzbrucējs ir 45.vietā.

2007.gadā līdzjutēji amizantu kampaņa bija ar aizsargu Roriju Ficpatriku no Vankūveras "Canucks". Viņš tajā sezonā līdz balsošanai 22 spēlēs tika pie viena rezultativitātes punkta, bet kampaņa "Balso par Roriju" palīdzēja viņam ilgu laiku būt starp pretendentiem uz vietu Zvaigžņu spēles komandas sākumsastāvā. Beigās viņš netika pie šī goda, paliekot pirmais aiz "strīpas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!