Latvijas hokeja uzbrucējs Kaspars Daugaviņš trešdien Šveices spēcīgākās līgas spēlē izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Daugaviņa pārstāvētā "Bern" komanda izbraukumā ar rezultātu 7:8 pagarinājumā piekāpās "Biel-Bienne" hokejistiem.

Daugaviņš mača 12. minūtē ar precīzu metienu panāca spēles rezultātu 3:0, bet 21. minūtē pēc viņa otrā precīzā metiena rezultāts bija 4:2 "Bern" labā. Tad viņš rezultatīvi piespēlēja "Bern" komandas piektajos un sestajos vārtos, kas arī tika gūti otrajā trešdaļā. "Biel-Bienne" spēja atspēlēties, panākt pagarinājumu un uzvarēt tajā.

Aizvadītajā cīņā Latvijas izlases uzbrucējs laukumā pavadīja 22:33 minūtes, kuru laikā izdarīja četrus metienus pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu +1.Pēc šī mača Daugaviņš šosezon Šveices čempionātā izcēlies ar sešiem vārtiem un 10 rezultatīvām piespēlēm 24 spēlēs.

Cita mačā vārtsargs Ivars Punnenovs atvairīja 38 no 42 pretinieku metieniem, bet viņa pārstāvētā Langnau "Tigers" ar rezultātu 1:4 zaudēja "Davos" komandai.

Šveices čempionāta kopvērtējumā "Bern" ar 46 punktiem 34 spēlēs ieņem 10. pozīciju. Savukārt "Tigers" ar 22 punktiem 36 spēlēs ierindojas priekšpēdējā, 12. vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!