Latvijas hokeja uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien izcēlās ar vārtu guvumu un palīdzēja "Bern" komandai ar rezultātu 6:0 sagraut "Ajoie" vienību.

Daugaviņš pirmajā trešdaļā ar precīzo metienu panāca rezultātu 3:0. Latvietis šajā mačā laukumā pavadīja 16:54 minūtes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu +2.

Šajā sezonā Daugaviņa kontā divi vārti un divas piespēles sešās spēlēs.

Citā Šveices čempionāta spēlē Ronalds Ķēniņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja "Lausanne" vienībai ar rezultātu 5:2 pārspēt "Fribourg-Gotteron" vienību.

Spēles 50. minūtē Ķēniņš piespēlēja savas komandas piekto vārtu guvumā. Viņš nospēlēja nedaudz vairāk par 14 minūtēm, izdarīja divus metienus, nopelnīja noraidījumu, iekrāja lietderības koeficientu +2.

Ķēniņam šis bija otrais rezultativitātes punkts sezonas piecās spēlēs.

Cits Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Čehijas ekstralīgas spēlē, viņa pārstāvētajai Plzeņas "Škoda" komandai svinot uzvaru viesos ar 4:3 (0:0, 3:2, 0:1, 1:0) pār aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvēto Česke Budejovices "Motor".

Dzierkals rezultatīvi piespēlēja 36.minūtē, kad viņš vairākumā uzsāka kombināciju, kas beidzās ar Ludviga Blomstranda vārtiem, panākot izlīdzinājumu 2:2.

Dzierkals uz ledus pavadīja 19 minūtes un 45 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem un dueli noslēdza ar +/- rādītāju +1.

Bindulis mājinieku rindās 17 minūtēs un 14 sekundēs divreiz nopelnīja noraidījumus, no kuriem otrais beidzās ar Blomstranda vārtiem. Tāpat viņam viens spēka paņēmiens un +/- rādītājs +1.

Citā spēlē uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav" izbruakumā ar 1:3 (0:2, 0:0, 1:1) piekāpās Prāgas "Sparta".

Bičevskis 13 minūtēs un 21 sekundē lalukumā trīsreiz meta pa vārtiem, kas bija sestā daļa no kluba iespētā, uzvarēja septiņos no 13 iemetieniem un maču pabeidza ar +/- rādītāju -1.

Tikmēr neveiksmi cieta aizsarga Uvja Jāņa Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas savā laukumā ar 4:7 (1:0, 0:6, 3:1) piekāpās Pardubices "Dynamo"

Balinskis 19 minūtēs un 48 sekundēs četrreiz meta pa vārtiem un spēli pabeidza ar negatīvu +/- rādītāju -1.

Savukārt aizsargs Artūrs Kulda otrdien Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) spēlē rezultatīvi piespēlēja, palīdzot Krēfeldes "Pinguine" izcīnīt punktu par zaudējumu papildlaikā. "Pinguine" viesos ar 2:3 (1:0, 1:1, 0:1, 0:1) atzina Manheimas "Adler" pārākumu.

Kulda ar rezultatīvu piespēli izcēlās 24.minūtē, kad vairākumā vārtus guva Aleksandrs Veiss, panākot viesiem 2:0 pārsvaru.

Kulda laukumā pavadīja 20 minūtes un 28 sekundes, citos statistikas rādītājos neizceldamies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!