Foto: F64
Latvijas hokejistu Ralfa Freiberga un Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" piektdien piedzīvoja graujošu zaudējumu Čehijas čempionāta mačā, abiem hokejistiem spēli noslēdzot rezultatīvi.

"PSG Berani" ar 2:7 (0:1, 1:3, 1:3) savā laukumā piekāpās Libereces "Bīlī Tigrši", Kuldam gūstot komandas otros vārtus, bet Freibergs izcēlās ar rezultatīvu piespēli pirmajā vārtu guvumā.

Kulda laukumā pavadīja 20 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa pretinieku vārtiem un guva vienus vārtus, kā arī spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Tikmēr Freibergs 21 minūtes un 51 sekundes laikā arī trīs reizes meta pa vārtiem, atdeva rezultatīvu piespēli un pamanījās maču noslēgt ar pozitīvu lietderības koeficientu plus divi, kas bija labākais rādītājs komandā.

Tikmēr debiju Roberta Bukarta pārstāvētajā Tršinecas "Ocelārži" sastāvā piedzīvoja Guntis Galviņš, kura pārstāvētā komanda ar 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) atzina Oskara Cibuļska un Māra Bičevska pārstāvēto Hradeckrālovas "Mountfield".

Neviens no četriem Latvijas hokejistiem neguva rezultativitātes punktus.

Bukarts laukumā bija 21 minūti un 51 sekundi, izpildot četrus metienus pa vārtiem un spēli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Tāds pats koeficients arī Galviņam, kurš 17 minūtēs un 25 sekundēs trīs reizes apdraudēja pretinieku vārtus.

Tikmēr Cibuļskis spēlēja 20 minūtes un 33 sekundes. Viņš izpildīja divus metienus pa vārtiem un tāpat kā Bičevskis spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Bičevskim savukārt 15 minūtēs un 22 sekundēs divi metieni pa "Ocelārži" vārtiem.

Kopvērtējumā "Mountfield" ar 14 punktiem ir otrā, "PSG Berani" ar sešiem punktiem atrodas desmitajā vietā, bet "Ocelārži" ar trīs punktiem ir tikai 12.pozīcijā 14 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!