Foto: AP/Scanpix/LETA
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionātā astoto zaudējumu pēdējās desmit spēlēs pirmdien, 4. martā, piedzīvoja Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres", kas ar 3:4 piekāpās Edmontonas "Oilers".

Girgensons pie rezultativitātes punktiem netika, nospēlēja 9:59 minūtes, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs "-1".

"Sabres" pirmajā periodā izvirzījās vadībā ar 3:1, bet otrajā periodā ielaida trīs vārtus, kas ļāva "Oilers" gūt uzvaru.

Jau mača otrajā minūtē Leons Draizaitls mazākumā guva "Oilers" pirmos vārtus bet līdz pirmā periodā beigām "Sabres" panāca 3:1, divreiz vārtus gūstot Džekam Aikelam un reizi izceļoties Keisijam Mitelstadam. Pārsvaru "Sabres" no rokām izlaida otrās trešdaļas beigās – sākumā Zaks Kasjans un Darnels Nērss izlīdzināja rezultātu, bet piecas sekundes pirms otrā pārtraukuma Kails Brodzjaks guva uzvaru nesošos vārtus.

"Oilers" vārtsargs Miko Koskinens mačā atvairīja 35 no 38 metieniem, bet "Sabres" vārtsargs Linuss Ulmarks tika galā vien ar 16 no 20 metieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!