Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons palika bez rezultativitātes punktiem vārtiem bagātā spēlē Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā, kurā Bufalo "Sabres" ar 6:5 (3:3, 1:2, 1:0, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Monreālas "Canadiens".

Girgensons laukumā pavadīja 13 minūtes un 10 sekundes, no tām trīs ar pusi minūtes — skaitliskajā mazākumā. Viņa kontā divas soda minūtes, trīs metieni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients, mīnus 2.

Pa diviem vārtiem "Sabres" labā guva Vladimirs Sobotka un Džefs Skiners, bet uzvaras vārtus pagarinājuma otrajā minūtē guva Rasmuss Ristolainens. Monreālas "Canadiens" komandā vārtus guva pieci dažādi spēlētāji.

Rezultatīvs izvērtās spēles pirmais periods, kurā komandas guva pa trim vārtiem katra, pēc otrā ar 5:4 vadībā jau bija izvirzījušies "Canadiens", bet trešās trešdaļas sākumā Džefam Skineram izdevās izlīdzināt rezultātu.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā Bufalo "Sabres" joprojām atrodas "play-off" zonā, sestajā, par vienu punktu apsteidzot Stenlija kausa īpašniekus Vašingtonas "Capitals", kam gan ir par divām spēlēm mazāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!