Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons naktī uz otrdienu veica rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kamēr Bufalo "Sabres" guva graujošu uzvaru.

"Sabres" savā laukumā ar 8:3 (1:0, 3:2, 4:1) uzvarēja Detroitas "Red Wings".

Girgensons šajā cīņā nospēlēja 13:49 minūtes, kuru laikā metienus pa vārtiem neizdarīja, bet atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, vienu spēka paņēmienu un neitrālu lietderības koeficientu.

Latvietis asistēja "Sabres" pēdējo vārtu guvumā, kad 39 sekundes pirms pamatlaika beigām Rasmuss Asplunds uzstādīja cīņas galarezultātu. Latvietis šosezon deviņās spēlēs atzīmējies ar trim (2+1) rezultativitātes punktiem un pozitīvu lietderību +1.


Par mača galveno varoni gan kļuva "Sabres" uzbrucējs Teidžs Timpsons, kurš guva trīs vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles, tādējādi viena mača laikā sakrājot tādu pašu statistiku kā iepriekšējās astoņās cīņās kopā.

"Sabres" ar 12 punktiem deviņās spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas augstajā trešajā vietā. Līderei Bostonas "Bruins" ir 16 punkti, kamēr otrā ar 13 punktiem ir Karolīnas "Hurricanes", savukārt 13. vietā esošā Toronto "Maple Leafs" iekrājusi tikai par diviem punktiem mazāk nekā "Sabres". Nākamā spēle Bufalo hokejistiem paredzēta naktī uz ceturtdienu viesos pret Pitsburgas "Penguins".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!