Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlēs otro dienu pēc kārtas iztiek bez latviešu dalības – ceturtdienas, 30. septembra, spēlēs Bufalo "Sabres" rindās nebija Zemga Girgensona, bet Sanhosē "Sharks" iztika bez Rūdolfa Balcera.

"Sabres" neveiksmīgi aizvadīja otrā perioda sākumu un ar 2:6 (1:0, 1:4, 0:2) piekāpās Detroitas "Red Wings". Otrā perioda trešajā minūtē 23 sekunžu laikā "Red Wings" guva divus vārtus, pēc nepilnām trim minūtēm panāca 3:1, bet otro periodu uzvarēja ar 4:1, kas bija "sarkano spārnu" panākuma pamatā.

Savukārt "Sharks" pēc pirmā perioda septītajā minūtē ielaistajiem vārtiem atspēlējās un ar 3:1 (1:1, 2:0, 0:0) pieveica Anaheimas "Ducks".

"Sabres" pirms NHL regulārās sezonas vēl divreiz tiksies ar Teodoru Bļugeru un Pitsburgas "Penguins" (1. oktobrī un 5. oktobrī), 4. oktobrī spēlēs pret Elvi Merzļikinu un Kolumbusas "Blue Jackets", bet gatavošanos noslēgs 8. oktobrī ar spēli pret "Red Wings". "Sabres" sezonu sāks 14. oktobrī ar spēli pret Monreālas "Canadiens". Girgensonam un "Sabres" sezonas sākumā pieci no sešiem mačiem būs savās mājās.

Savukārt "haizivīm" pirms sezonas vēl atlikušas pārbaudes spēles pret "Ducks" (4. oktobrī) un vegasas "Golden Knights" (9. oktobrī). NHL regulāro sezonu "Sharks" sāks 16. oktobrī ar spēli savās mājās pret Vinipegas "Jets", bet tad dosies piecu spēļu izbraukuma sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!