Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" piedzīvoja graujošu zaudējumu, bet Kolumbusas "Blue Jackets" bez Elvja Merzļikina vārtos uzvarēja pagarainājumā.

"Sabres" hokejisti ar rezultātu 1:6 (0:3, 0:3, 1:0) izbraukumā piekāpās Filadelfijas "Flyers".

Girgensons aizvadītajā spēlē laukumā pavadīja teju 18 minūtes, no kurām 3:30 minūtes nospēlēja mazākumā. Viņš pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un uzvarēja 31% no iemetieniem, kuros piedalījās. Spēli latvietis noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu.

"Sabres" labā vienīgos vārtus guva Viktors Olofsons, savukārt uzvarētājiem divreiz precīzs bija Džeimss van Rīmsdaiks, bet pa vieniem vārtiem guva Mihails Vorobjovs, Mets Nīskanens, Ivans Provorovs un Tailers Pitliks.

Citā mačā "Blue Jackets" ar rezultātu 3:2 (1:1, 0:1, 1:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Losandželosas "Kings".

"Blue Jackets" vārtos šajā mačā bija vārtsargs Jonass Korpisalo, kurš atvairīja 23 no 25 pretinieku metieniem, bet latvietis Elvis Merzļikins palika rezervē.

"Blue Jackets" rindās vārtus guva Zeks Verenskis, Būns Dženers un Pjērs Luks Dubuā, bet "Kings" rindās izvēlās Adrians Kempe un Džefs Kārters.

"Sabres" NHL Austrumu konferences kopvērtējumā ar 39 punktiem 36 spēlēs ierindojas astotajā vietā, bet "Blue Jackets" ar 36 punktiem 35 spēlēs ir 13. pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!