Nacionālās hokeja līgas (NHL) priekšpēdējā pirmssezonas pārbaudes spēlē piektdien kautiņā piedalījās un vienu rezultatīvu piespēli izdarīja Raitis Ivanāns, bet viņa pārstāvētā vienība Kalgari "Flames" ar 5:1 (0:0, 2:1, 3:0) pieveica Edmontonas "Oilers".

Ivanāns nospēlēja 10:48 minūtes, pēdējā trešdaļā asistēja Džonam Ruo "Flames" ceturto vārtu gūšanā, bet spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Pirmā perioda septītajā minūtē Ivanāns izkāvās ar pretinieku spēlētāju Stīvu Makintriju, par ko abi nopelnīja piecu minūšu noraidījumu.

"Flames" un "Oilers" mačs netipiski pārbaudes spēlēm izvērtās diezgan ass un tiesneši piešķīra daudz soda minūtes. Kopā abas komandas nopelnīja 91 soda minūti.

Tikmēr citā pārbaudes mačā piedalījās Artūrs Kulda, bet viņa pārstāvētā Atlantas "Thrashers" pagarinājumā ar 1:2 zaudēja Karolīnas "Hurricanes". Kulda nospēlēja 14:26 minūtes, nopelnīja četras soda minūtes, bloķēja trīs metienus, trīs reizes pielietoja spēka paņēmienu, bet spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl vienā mačā Filadelfijas "Flyers" bez Oskara Bārtuļa ierindā ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1) pieveica Bufalo "Sabres".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!