Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) jaunpienācēji, Lasvegasas klubs, jau ir sasnieguši skatītāju abonementu limitu, vēsta līgas mājas lapa.

"Ar lepnumu paziņojam, ka abonementi uz 2017. gada sezonu ir izpārdoti," izteicies jaunā NHL kluba īpašnieks Bils Folijs. "Šis ir patiešām vēsturisks brīdis Lasvegasas sabiedrībai, NHL un visiem mūsu faniem. Gribu pateikties visiem, kas mūs atbalstījuši un turpina atbalstīt, lai Lasvegasas NHL klubs būtu veiksmes stāsts."

Abonementu tirdzniecība sākās 2015. gada februārī un mērķis bija 10 tūkstošu sezonas abonementu pārdošana. Pirmo pāris dienu laikā tika pārdoti vairāk nekā 5000 abonementu, bet 9000 sezonas biļešu nākamie līdzjutēji iegādājās šā gada jūnijā, kad tika oficiāli paziņots par kluba iesaistīšanos NHL.

Līdzjutēji joprojām var veikt iemaksas par sezonas abonementiem, kas viņiem tiks piešķirti, kad kļūs pieejami, tāpat pārdošanā nonāks ierobežots skaits biļešu uz atsevišķām spēlēm.

Oktobra vidū kluba vadība sola izziņot oficiālo nosaukumu, logotipu un krāsu shēmu.

Lasvegasas komanda kļūs par 31. NHL klubu, kad 2017./2018. gada sezonā iesaistīsies līgā. NHL ir pirmā no Amerikas profesionālajām sporta līgām, kurai ir sava komanda Lasvegasā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!