Foto: DELFI

Latvijas hokeja aizsargs Aleksandrs Jerofejevs karjeru turpinās Slovākijas komandā Bratislavas "Slovan", kurā spēlē arī vēl viens Latvijas aizsargs Māris Jass, vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.

Pirms šīs sezonas Jerofejevs uz pārbaudes laiku pievienojās Zviedrijas augstākās hokeja līgas "Elitserien" klubam "Timra", tomēr tā laikā septembrī guva ceļgala krustenisko saišu traumu.

Aizvadītajā sezonā Jerofejevs pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Novokuzņeckas "Metallurg", taču sezona viņam traumas dēļ noslēdzās jau janvāra vidū, kad hokejists guva pleca traumu un vairs nevarēja doties laukumā. Šī savainojuma dēļ viņš nepalīdzēja arī Latvijas izlasei pasaules čempionātā Bratislavā.

Pagājušajā sezonā "Metallurg" komandas rindās Jerofejevs aizvadīja 34 spēles, gūstot trīs vārtus un izpildot trīs rezultatīvas piespēles, kā arī tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -6.

Kā ziņots, Jerofejevs, kurš Latvijas izlasi līdz šim pārstāvējis četros pasaules čempionātos, "Metallurg" vienībā aizvadīja arī iepriekšējās divas sezonas, bet pirms tam hokejists spēlēja citā KHL klubā Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Jass šosezon "Slovan" komandā aizvadījis 27 spēles, kurās izcēlies ar trijām rezultatīvām piespēlēm un 28 soda minūtēm.

Nākamo maču "Slovan" komanda aizvadīs jau trešdien, kad ļoti svarīgā cīņā tiksies ar Skalicas HK 36 vienību.

Šobrīd Slovākijas čempionāta kopvērtējumā "Slovan" ar 70 punktiem 33 spēlēs atrodas līderpozīcijā, bet tikpat punktu ir arī otrajā vietā esošajai HK 36 komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!