Foto: Reuters/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš pēc saviem otrajiem vārtiem Nacionālajā hokeja līgā (NHL) bija priecīgs par to, ka viņam izdevās reabilitēties par noraidījumu, kas viņa pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" komandai maksāja zaudētu "golu".

Atgādinām, ka Ķēniņš ar gūtiem vārtiem palīdzēja "Canucks" komandai ar rezultātu 3:2 uzvarēt Vinipegas "Jets".

Ķēniņš trešā perioda sākumā nopelnīja divu minūšu noraidījumu, un "Jets" komanda realizēja vairākumu. "Mēs ģērbtuvē runājām, ka trešajā periodā jāizvairās no noraidījumiem. Es trešdaļas pirmajā nomaiņā devos laukumā un uzreiz pārkāpu noteikumus, kas bija slikti. Par to nejutos labi. Man paveicās, ka spēju gūt vārtus, izlīdzinot rezultātu, un mēs uzvarējām spēli," intervijā pēc spēles ārvalstu žurnālistiem sacīja Ķēniņš.

Ķēniņš savās pirmajās trīs spēlēs NHL guvis jau divus vārtus, tomēr latvietis uzsvēra, ka tas nav tik viegli, kā izskatās: "Es domāju, ka man paveicās pirmajā vārtu guvumā. Otrajā "golā" es redzēju, ka šis vārtsargs pieļauj kļūdas tajā pusē, tāpēc tur arī metu. Ripa lidoja vārtos."

"Man laukumā ir jāspēlē aktīvi, jāpabeidz savi spēka paņēmieni. Šodien es to izdarīju un laukumā jutos labāk," turpināja latvietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!