Kontinentālā hokeja līga (KHL) atbrīvojusi 15 Toljati "Lada" spēlētājus no visām saistībām pret šo komandu, vēsta izdevums "Sovetskij Sport".

No saistībām pret "Lada" komandu atbrīvoti Jevgēņijs Beluhins, Kirils Braškins, Vadims Golubcovs, Viktors Drugovs, Valērijs Didikins, Andrejs Jesipovs, Ivans Ļekomcevs, Deniss Makarovs, Andrejs Mihnovs, Jurijs Petrovs, Aleksejs Trifonovs, Aleksandrs Černikovs, Kirils Ņikonorovs, Marats Kaļimuļins un Ņikita Lukins.

Visiem šiem hokejistiem KHL piešķīra brīvā aģenta statusu, un viņi var meklēt jaunas darbavietas.

Kā izteicās KHL Disciplinārās komitejas prezidents Vladimirs Sarajevs, "Lada" komandai šiem hokejistiem jāizmaksā alga pilnā apmērā, kā arī jāizmaksā viņiem atlaišanas pabalsts, jo līgumi tika lauzti kluba vainas dēļ.

"Lada" aizsargs Ļekomvecs atzina, ka cer līdz 10.aprīlim oficiāli lauzt līgumu ar Toljati vienību. Tāpat Ļekomcevs piebilda, ka par jaunu darbavietu viņš vēl nav runājis pat ar savu aģentu.

"Lada" komandai ir nopietnas finansiālās problēmas un tās nākotne ir apdraudēta. Visticamāk, vienība nākamajā sezonā vairs nestartēs KHL čempionātā.

Komandai finansiālas problēmas bija jau pirms šīs sezonas, tomēr šo sezonu tā aizvadīja.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Lada" šosezon ar 55 punktiem 56 spēlēs ieņēma priekšpēdējo, 11.vietu Austrumu konferencē, neiekļūstot Gagarina kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!