Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pie uzvaras Nacionālās hokeja līgas spēlē ceturtdien, 18. martā, tika Kolumbusas "Blue Jackets", kas bez latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina dalības ar 3:2 pagarinājumā pieveica Karolīnas "Hurricanes".

Merzļikins šoreiz palika uz "Blue Jackets" rezervistu soliņa, bet soms Jonass Korpisalo atvairīja 25 no 27 pretiniekue metieniem.

Par spēles galveno varoni kļuva Kolumbusas komandas aizsargs Sets Džounss, kurš "Blue Jackets" labā guva divus vārtus, arī uzvaru nesošos 51 sekundi pirms pagarinājuma beigām. Vēl uzvarētājiem vienus vārtus guva Kevins Stenlunds, bet "Hurricanes" rindās ar diviem precīziem metieniem izcēlās Sebastians Aho.

Citā mačā Pitsburgas "Penguins" bez Teodora Bļugera ierindā ar 2:3 piekāpās Ņūdžersijas "Devils". Kā ziņots, Bļugeram ir ķermeņa augšdaļas trauma, un Pitsburgas komanda viņu ievietojusi savainoto spēlētāju sarakstā.

"Penguins" labā vārtus guva Džeiks Gencels un Braiens Rasts, bet "Devils" komandai uzvaru nodrošināja Džeka Hjūza, Pernela Karla Subana un Trevisa Zajaka precīzie metieni. Savukārt "Devils" vārtsargs Skots Vedževūds atvairīja 40 no 42 pretinieku metieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!