Foto: RIA Novosti/Scanpix
Krievijas U-20 hokeja izlase trešdien vētraini svinējusi ASV izcīnīto pasaules čempionu titulu un ceturtdien komanda padzīta no lidmašīnas, ziņo Ziemeļamerikas masu mediji.

Atgādinām, ka Krievijas hokejisti pasaules čempionāta finālspēlē trešdien Bufalo pēdējā trešdaļā atspēlēja trīs vārtu deficītu un ar 5:3 pieveica Kanādas juniorus.

ASV masu mediji vērš uzmanību, ka pasaules čempionātā spēlēja hokejisti līdz 20 gadu vecumam, bet ASV teritorijā alkohola lietošana ir atļauta no 21 gada vecuma.

Lai gan Krievijas komandas vadība apgalvo, ka juniori tikai dzēruši šampanieti komandas ģērbtuvēs. Aculiecinieku teiktais gan liecina par pretējo, jo piedzērušos krievu jauniešu svinības bijušas dzirdamas viesnīcā.

Vēlāk Krievijas delegācija ārdīties turpinājusi speciālajā autobusā, kas nogādājis komandu lidostā.

"Viņi pilnīgi noteikti bija apreibuši. Daži bija tā piedzērušies, ka komandas biedri palīdzēja viņus iecelt autobusā," teica autobusa šoferis Kērtiss Hals. Autobusā krievu jaunieši spaidījuši autobusa skaņas taures un skaļi līksmojuši. Izkāpšana no autobusa arī aizkavējusies, jo nācies dažus iznest.

"Es biju priecīgs, kad viņi izkāpa," piebilda Hals.

Taču lielākas nepatikšanas bija "Delta Air Line" avio kompānijai, kurai nācās padzīt Krievijas delegāciju no reisa Bufalo-Atlanta. Vairāki masu mediji ziņo, ka daļa Krievijas izlases bija jau lidmašīnā, kad apkalpe nolēmusi pārtraukt reģistrāciju un palūgusi atstāt lidmašīnu arī jau lidmašīnā esošajiem jaunekļiem.

"Lai nodrošinātu lidojuma drošību, reisa 1266 ekipāža nolēma neļaut reģistrēties kopā ceļojošiem 30 cilvēkiem, kuri bija nevaldāmi," teica kompānijas pārstāvis. "pasažieri ir pārreģistrēti uz citu reisu vēlāk."

Krievijas delegācija gan pauž sašutumu, jo neviens neesot uzvedies pārāk neadekvāti un komandas treneris Valērijs Bragins garantējis, ka visi tikšot savaldīti lidojuma laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!