Foto: F64
Latvijas hokeja izlase pirms 2012.gada pasaules čempionāta aizvadīs astoņas pārbaudes spēles, arī Rīgā pret spēcīgajām Krievijas un Čehijas valstsvienībām, informē Latvijas Hokeja federācija.

Latvijas "lielajai" izlasei pirmais starts jaunajā 2011./2012. gada sezonā ir paredzēts IIHF starptautiskajā pārtraukumā no 6. līdz 12. februārim, kad tā piedalīsies "Euro Ice Hockey Challenge" turnīrā Norvēģijā. Bez mājiniekiem norvēģiem, mūsu izlases pretinieki būs Dānijas un Francijas komandas.

Gatavojoties pasaules čempionātam, Latvijas valstsvienība pavasarī aizvadīs vairākas pārbaudes spēles. 5. un 6. aprīlī "Euro Hockey Challenge" spēļu ietvaros Latvijas izlase Rīgā uzņems Čehijas izlasi, 13. un 14. aprīlī izbraukumā sacentīsies ar Dānijas valstsvienību, bet 19. un 20. aprīlī Latvijas izlase Rīgā uzņems Krievijas komandu.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta tiks aizvadītas Rīgā 30. aprīlī un 1. maijā, kad Latvijas valstsvienība sacentīsies ar Francijas izlasi. Šīs pēdējās pārbaudes spēles gan nebūs "Euro Hockey Challenge" spēļu ietvaros, toties tā būs lieliska iespēja savu skatītāju priekšā aizvadīt labas spēles jau galīgajā sastāvā.

2012.gada pasaules čempionātā, kas pēc jaunas izspēles sistēmas notiks Zviedrijā un Somijā, Latvijas valstsvienība savas grupas spēles aizvadīs Stokholmā, kur sacentīsies ar Krievijas, Vācijas, Itālijas, Čehijas, Norvēģijas, Dānijas un Zviedrijas izlasēm.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!