Latvijas hokejistu Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētā Šveices augstākās līgas komanda Ženēvas "Servette" līdz trešdienai atradīsies karantīnā, pirmdien paziņoja vienība.

Vienības paziņojumā teikts, ka svētdien vienam no hokejistiem noteikta saslimšana ar Covid-19, kā rezultātā pārējie kluba spēlētāji un treneri divas dienas ievēros karantīnu.

Šī iemesla dēļ komandai nācās pārcelt otrdien un ceturtdien plānotās spēles pret attiecīgi "Fribourg-Gotteron" un "Bern" vienībām. Pārcelto spēļu jaunie norises laiki būs zināmi vēlāk.

"Servette" karantīnu ievēroja arī decembra vidū.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajiem klubiem Šveices čempionātā visaugstāk atrodas Ronalda Ķēnina "Lausanne", kas 23 spēlēs iekrājusi 45 punktus un ieņem ceturto vietu. "Servette" ar 44 punktiem 26 mačos atrodas sestajā pozīcijā, kamēr Toma Andersona, Riharda Melnalkšņa un Ivara Punnenova pārstāvētā Langnau "Tigers" 28 deuļos iekrājusi 23 punktus, kas dod pirmspēdējo, 11. vietu.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940. gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!