Uzvaru pēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta elites divīzijā U-18 vecuma grupā pirmdien izcīnīja Oļega Sorokina vadītā Latvijas izlase, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Latvijas U-18 hokejisti ar rezultātu 5:4 pārspēja Vācijas valstsvienību.

Ar vārtu guvumiem Latvijas komandas labā izcēlās Kārlis Česlis, Davids Livšics, Krists Retenais, Markuss Streikišs un Kristers Ansons.

Pasaules čempionātu elites divīzijā Latvijas jauniešu izlase sāks 20. aprīlī pret ASV. Nākamajā dienā Latvija tiksies ar Somiju, 23. aprīlī aizvadīs cīņu pret mājinieci Šveici, bet 24. aprīlī spēkosies ar Norvēģiju.

Savukārt Pasaules čempionāta ceturtdaļfināli notiks 27. aprīlī.

Latvijas U-18 hokeja izlases kapteinis šajā Pasaules čempionātā būs Ēriks Mateiko, bet asisteni - Viktors Kurbaka un Pēteris Bulāns.

Gatavojoties atbildīgajam turnīram, Latvijas U-18 izlase kopumā aizvadīja četras pārbaudes spēles. Latvijas jauniešu izlase 5. un 10. aprīlī aizvadīja savstarpējus mačus. Savukārt sestdien ar 2:3 sīvā cīņā piekāpās Čehijai.

Darbā ar Latvijas U-18 izlasi Oļegam Sorokinam arī šogad asistēs Juris Ozols un Herberts Vasiļjevs, kā arī vārtsargu treneris Edgars Lūsiņš.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!