Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
"Liepājas Metalurgs II" un "Zemgale/LJSS" trešdien svinēja uzvaru Latvijas hokeja virslīgas čempionāta spēlē, uzvarot attiecīgi HK "Ogre" un HS "Rīga/Prizma", un liepājnieki līdz ar to atgriezās otrajā vietā čempionāta kopvērtējumā.

"Liepājas Metalurgs II" hokeja kluba "Ogre" komandu uzvarēja pārliecinoši, ar 7:3 (3:1, 2:1, 2:1). Divus vārtus uzvarētāju labā guva Valters Freijs, pa vieniem – Dāvis Paipa, Egils Kalns, Kārlis Ozoliņš, Kristers Freibergs un Edgars Siksna. Ogres komandas labā vārtus guva Raivis Kurnīgins, Renārs Namiķis un Sergejs Petuškovs.

"Zemgale/LJSS" un HS "Rīga/Prizma" spēles iznākumus izšķīrās 25 pirms spēles beigu signāla, kad Andis Āboliņš guva jelgavnieku piektos vārtus šai spēlē, kas noslēdzās ar 5:4 "Zemgale/LJSS" labā.

Pa diviem vārtiem jelgavniekiem guva Miks Komuls un Aldis Āboliņš, vienus – jau pieminētais Andis Āboliņš. HS "Rīga/Prizma" labā vārtus guva Aigars Bērziņš, Artūrs Valdmanis, Krists Apsītis un Oskars Sprincis.

Latvijas virslīgas čempionāta kopvērtējumā pēc trešdienas uzvaras "Liepājas Metalurgs II" ir atgriezušies otrajā vietā, par vienu punktu tagad apsteidzot DHK "Latgale", taču daugavpilieši ir aizvadījuši par vienu spēli mazāk. "Zemgale/LJSS" atrodas ceturtajā vietā, bet viņu trešdienas pretinieki HS "Rīga/Prizma" ir septītie. KH "Ogre" atrodas priekšpēdējā, septītajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!