Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
„Liepājas Metalurgs” svētdien piedzīvoja zaudējumu arī trešajā Kontinentālā kausa izcīņas D grupas spēlē, ar 5:7 (0:3, 2:4, 3:0) piekāpjoties Krakovas „Cracovia”.

Spēlē pret „Cracovia” pirmais periods sākas ar zaudētiem vārtiem spēles ceturtajā minūtē, bet Kniksta un Katuļa noraidījums pārvēršas Polijas komandas vārtu guvumā devītajā minūtē. Pēc nedaudz vairāk kā minūtes vēl vieni zaudēti vārti - 0:3, vēsta komandas mājas lapa.

Otrā perioda sākumā bagātīgs vārtu birums – Vladimirs Mamonovs gūst pirmos vārtus šajā spēlē metalurgu labā, tiesa gan, „Cracovia” atbild ar divu vārtu guvumu 20 sekunžu laikā. Seko Viktora Bļinova gūtie vārti spēles 27. minūtē, kā arī vārtsargu maiņa Liepājas komandā – Jučeru nomaina Žabotinskis. Mūsējie bieži spēlēja mazākumā un perioda beigās zaudēja jau piecus vārtus – 2:7.

Trešajā periodā liepājnieki atzīmējas ar trim vārtu guvumiem – izceļas Edmunds Kniksts un Edgars Brancis, bet 55. minūtē vēl vieni vārti Vladimira Mamonova kontā – 7:5, tomēr tika piedzīvots zaudējums un mājās komanda atgriežas bez neviena gūta punkta šai turnīrā turnīrā.

Jau ziņojām, ka pirmajā D grupas spēlē ar 1:6 zaudēja "Coventry", bet otrajā mačā ar 1:4 piekāpās mājiniekiem Ruānas "Dragon".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!