Foto: LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Pitsburgas "Penguins" varētu veikt maiņas darījumu, kas dotu iespēju Latvijas hokejistam Teodoram Bļugeram debitēt pasaules spēcīgākajā līgā.

Bļugers pēdējā laikā demonstrē augstu rezultativitāti Amerikas hokeja līgā (AHL), un viņš Viksbāres/Skrentonas "Penguins" komandas sastāvā šajā sezonā 45 spēlēs guvis 21 vārtus un izdarījis 18 rezultatīvas piespēles. 39 rezultativitātes punkti viņu ierindo 15. vietā AHL rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

NHL komandas Pitsburgas "Penguins" vadība šobrīd nav īsti apmierināta ar trešās maiņas centra spēlētāju Deriku Brasāru, kurš pēc šīs sezonas kļūs par brīvo aģentu. Viņš šosezon 39 NHL spēlēs guvis astoņus vārtus un izdarījis sešas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir negatīvs -7. Aizvadītajā nedēļā Kanādas medijs TSN ziņoja, ka "Penguins" aktīvi meklē darījumu, lai aizmainītu Brasāru.

Portāls "puckprose.com" norāda, ka "Penguins" jau maiņas darījumā varētu atrast aizvietotāju Brasāram, tomēr ir diezgan liela iespēja, ka Bļugers varētu iegūt iespēju debitēt NHL, jo viņa sniegums aizvadītā mēneša laikā bijis ļoti rezultatīvs.

Šosezon NHL maiņas darījumus var veikt līdz 25. februārim,

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!