Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība apsver atlikušo sezonu aizvadīt četrās arēnās, kurās katru dienu tiktu aizvadītas pa trim spēlēm, lai varētu pietiekami ātri aizvadīt atlikušo sezonu, intervijā "Sportsnet" stāstīja līgas komisārs Gerijs Betmens.

NHL spēles kopš 12. marta ir apturētas koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 pandēmijas dēļ. Šobrīd līgas vadība strādā pie plāniem, kā aizvadīt atlikušo sezonu. Dažādi avoti vēsta, ka NHL sezona varētu atsākties jūlijā, bet spēles notiktu bez skatītājiem tribīnēs.

NHL klubu ģenerālmenedžeriem piedāvā ideju 2020. gada NHL jauno spēlētāju draftu aizvadīt jūnijā, pirms atsākas jaunā sezona.

"Vēl lēmumi netiek pieņemti. Mēs gaidām atsauksmes no klubiem par mūsu piedāvājumiem. Mēs vairs nedzīvojam perfektā pasaulē. Mums visiem būs jāpielāgojas," sacīja Betmens.

"Regulāro sezonu mēs nospēlētu centralizētā veidā, bet tad Stenlija kausa izcīņu izspēlētu tieši tā, kā to darām vienmēr," viņš turpināja. "Tas būtu ideāli. Tajā pašā laikā ir vairāki risinājumi, uz kuriem skatāmies."

NHL pagaidām neizjūt spiedienu par sezonas atsākšanu un meklē visatbilstošāko risinājumu, lai varētu droši atsākt spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!