Nacionālās hokeja līgas (NHL) Zvaigžņu spēlē svētdien uzvaru izcīnīja Klusā okeāna divīzijas komanda, bet par mača vērtīgāko spēlētāju atzina negaidīti iebalsoto Džonu Skotu.

Jau vēstīts, ka šogad NHL Zvaigžņu spēle notika jaunā formātā. Šogad cīņas bija kā turnīrs, kurā četras divīziju izlases sacentās pret katru, spēlējot formātā trīs pret trīs.

Pirmajā pusfināla mačā Atlantijas divīzija ar rezultātu 4:3 uzvarēja Metropoles divīzijas komandu. Uzvarētāju komandā vārtus guva Ēriks Karlsons, Jaromirs Jāgrs, Ārons Ekblads un Pernels Karls Subans. Metropoles divīzijā precīzi meta Kriss Letangs, Jevgeņijs Kuzņecovs un Jevgeņijs Malkins.

Otrā pusfinālā Klusā okeāna divīzijas hokejisti ar rezultātu 9:6 pievarēja Centrālās divīzijas komandas spēlētājus. Klusā okeāna divīzijas labā divus vārtus guva Džons Skots, Daniels Sedīns, Teilors Hals, bet reizi precīzi bija arī Džonijs Gudro, Drū Dautijs un Džo Paveļskis. Centrālajā divīzijā divas reizes precīzi meta Džeims Nīls, bet pa vieniem vārtiem guva Patriks Keins, Dastins Bafglins, Tailers Geguins un Romans Josi.

Tā kā šajā mačā piedalījās Skots, kurš ir līgas "policists", viņam bija improvizēts kautiņš ar Patriku Keinu.

Fināla spēlē uzvaru aizraujošā cīņā izcīnīja Klusā okeāna divīzija, kas ar 1:0 pārspēja Atlantijas divīzijas komandu, vienīgos vārtus otrajā periodā gūstot Korijam Perijam. Taču vērtīgākā spēlētāja balva pienācās Skotam, kurš ļoti negaidītam līdzjutēju balsojumam nonāca Zvaigžņu spēlē un bija komandas kapteinis. Viņš guva divus vārtus, izkāvās un bija ļoti pamanāms laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!