Foto: F64
"Olimp" vienība ceturtdien svinēja uzvaru savā priekšpēdējā "Optibet" hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta spēlē, viesos ar rezultātu 4:1 (0:1, 3:0, 1:0) pārspējot Hokeja skolas "Rīga" komandu.

Pateicoties Roberta Tužilkina gūtajiem vārtiem, "Rīga" pirmo periodu uzvarēja ar 1:0. No otrā perioda desmitās līdz pēdējai minūtei vārtus guva Ruslans Hasanšins, Vitālijs Šuļakovs un Georgijs Pujacs, kuri panāca jau divu vārtu pārsvaru viesiem. Nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām 4:1 viesiem panāca Nikolajs Jeļisejevs.

Sestdien izslēgšanas turnīra pēdējā spēlē abas komandas tiksies atkārtoti.

OHL čempionātā "Kurbads" ar 56 punktiem 35 mačos ir pirmā, par divem punktiem mazāk ir "Olimp", kas aizvadījusi par spēli mazāk, "Mogo" seko ar 50 punktiem, bet pirmo četrinieku ar 48 punktiem 35 dueļos noslēdz "Liepāja". Piektā ar 38 punktiem 35 spēlēs ir "Zemgale"/LLU, "Dinaburga" 35 spēlēs iekrāja 23 punktus, kamēr "Prizma"/IHS un Hokeja skola "Rīga" nopelnījušas attiecīgi 16 un 12 punktus.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) ceturtdien lēma, ka šī un abu komandu sestdien gaidāmais duelis koronavīrusa "Covid-19" dēļ tiek aizvadīti bez skatītājiem, bet par izslēgšanas spēļu likteni vēl tiks veikts paziņojums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!