"Optibet" hokeja līgas (OHL) komandas "Olimp"/"Venta2002" pārstāvji Koba Jass un Krists Apsītis nevarēs piedalīties OHL izslēgšanas spēļu pusfināla sērijas trešajā mačā pret "Mogo"/LSPA vienību, ziņots Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājaslapā.

Ziņots, ka "Mogo"/LSPA sērijas otrajā spēlē uzvarēja ar rezultātu 6:0, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-1. Pēc sestajiem ielaistajiem vārtiem "Olimp" komandas neapmierinātība pārauga vairākos kautiņos.

LHF Spēlētāju drošības un Tiesnešu kvalitātes komisija izskatīja šajā spēlē no 48. (47:43) līdz 56. (55:39) minūtei notikušās epizodes.

Komisija lēmusi Kobam Jasam piešķirt spēles sodu (25min) par pretinieka nogāšanu no aizmugures (47:43) un Kristam Apsītim spēles sodu par spērienu pretiniekam (47:55). Abi hokejisti spēles laikā izspruka sveikā, nesaņemot jebkādu sodu par savām darbībām.

Soda mēri mainīti arī "Mogo" pārstāvjiem Henrijam Ančam un Vladimiram Mamonovam, kā arī "Olimp" hokejistiem Kirilam Tambijevam un Maksimam Širokovam. Hokejisti, kuri visi palika bez sodiem vai izpelnījās mazākus noraidījumus, tagad sodīti ar 5+20 minūtēm. Viņi no diskvalifikācijas tādējādi izvairījušies.

Sērijas trešā spēle norisināsies otrdien, pulksten 19.15 "Inbox" ledus hallē Piņķos.

Otrajā pusfināla sērijā starp "Zemgale"/LLU un "Liepāja" vienībām vadībā ar 1-0 ir liepājnieki, kuri pirmdien pulksten 19.40 atkārtoti viesosies Jelgavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!