Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas jaunākajā sēdē nolemts piešķirt hokeja klubam "Ogre" zaudējumu ar 0:5 par neierašanos uz 17. decembra virslīgas čempionāta spēli ar DHK "Latgale".

HK "Ogre" piespriesta arī soda nauda 100 Ls apmērā, bet par zaudējumiem, kas radušies sakarā ar šo nenotikušo spēli, DHK" Latgale" ir jāvēršas ar prasību pret HK "Ogre".

Sēdē tika lemts sodīt arī DHK "Latgale", bet par citu epizodi - par nepieteikta spēlētāja Renāra Zeltiņa iziešanu laukumā virslīgas spēlē starp "Liepājas Metalurgs II" un DHK "Latgale", kas notika 5. janvārī.

DHK "Latgale" trenerim Jurijam Agureikinam piespriests naudas sods 100 Ls apmērā, uz mēnesi no galvenā tiesneša pienākumu pildīšanas virslīgā atstādināts mača tiesnesis Balodis, bet hokejistam izteikts brīdinājums. Spēles rezultāts - 3:2 DHK "Latgale" labā – tiek saglabāts, jo "nepieteiktais spēlētājs R. Zeltiņš būtiski neietekmēja spēles iznākumu", vēsta sēdes protokols.

Latvijas virslīgas čempionāta kopvērtējumā DHK "Latgale" ar 14 uzvarām 20 spēlēs ieņem otro vietu. HK "Ogre" ar četrām uzvarām 20 spēlēs ir  septītie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!