Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Ņižņekamskas "Ņeftehimik" komanda ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:0, 1:0, 2:2) uzvarēja Latvijas trenera Andreja Maticina pārstāvēto Vladivostokas "Admiral" vienību.

Amerikānis Dens Sekstons uzvarētāju rindās izcēlās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Mača gaitā "Ņeftehimik" izvirzījās vadībā ar 1:0 un 3:1, bet noslēdzošajā piecās minūtēs nosargāja vienu vārtu pārsvaru.

Pujacs darbojās savas komandas trešajā maiņā, uz ledus pavadot 19 minūtes un piecas sekundes. Viņš tika pie divu minūšu noraidījuma par sitienu ar nūju, kā arī veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu un izpildīja vienu spēka paņēmienu.

Pēdējās desmit spēlēs "Ņeftehimik" komanda izcīnījusi astoņas uzvaras, kamēr Vladivostokas klubs pēdējos 11 mačos guvis vien trīs panākumus.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Admiral" ar 64 punktiem 52 spēlēs ieņem devīto vietu, bet "Ņeftehimik" seko pozīciju zemāk ar 64 punktiem 54 mačos. No labāko astoņnieka komandas šķir divi punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!