Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas duelī Ņujorkas "Rangers" savā laukumā ar rezultātu 6:2 sagrāva Karolīnas "Hurricanes" un sērijā līdz septiņām uzvarām triumfēja ar rezultātu 4-3.

"Rangers" maču sāka ļoti veiksmīgi, un jau ceturtajā minūtē vairākumā Ādams Fokss izdarīja precīzu metienu no distances, bet četras minūtes vēlāk vēl vienu vairākumu realizēja Kriss Kraiders, kurš vārtu priekšā noreaģēja pēc Mikas Zībānežada metiena un ievirzīja ripu vārtos.

Nākamos divus vārtus "Rangers" hokejisti guva pretuzbrukumos. Vispirms 37. minūtē Raiens Stroms meta tieši virs vārtsarga Pjotra Kočetkova kājsarga, savukārt Kriss Kreiders 44. minūtē ātrā uzbrukumā ripu meta no pašas vārtu priekšas ar nūjas neērto pusi, trāpot vārtu augšējā stūrī.

Vinsents Tročeks 48. minūtē izmantoja "Rangers" vārtsarga Igora Šestjorkina kļūdu un ar spēcīgu tālsitienu vienus vārtus "Hurricanes" vienībai atspēlēja, taču 40 sekundes vēlāk Filips Hitils palika viens pret pretinieku vārtsargu un atjaunoja četru vārtu pārsvaru Ņujorkas komandai.

Mača noslēgumā ar vārtu guvumiem apmainījās Makss Domi un Endrū Kopss.

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālā "Rangers" spēkosies ar Tampabejas "Lightning", savukārt Rietumu konferences finālā tiksies Edmontonas "Oilers" un Kolorado "Avalanche".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!