Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rihards Bukarts sarunā 360 TV raidījumā "Hattrick ar Puči", profesionāliem sportistiem diezgan neraksturīgi, neslēpa savu atalgojumu Vācijas hokeja līgā (DEL).

Bukarts DEL aizvadījis vienu pilnu sezonu un karjeru turpinās Vācijā. 2018. gada pavasarī sezonas beigās viņš pievienojās Berlīnes "Eisbaren" komandai, iepriekšējā sezonā spēlēja Šveningeres "Wild Wings", bet nākamajā sezonā viņš pārstāvēs "Dusseldorfer" vienību.

Jaunākais no brāļiem Bukartiem neslēpj, ka leģionāriem tikt komandās nav viegli. "Kad esi ārzemnieka statusā, ej un tieci – tas ir grūti, ļoti grūti jebkurā valstī. Tāpēc cepuri nost visu latviešu priekšā, kas tikuši."

DEL latviešu hokejistam patīk spēlēt, jo Vācijas hokejam raksturīgs ātrs hokejs, kas līdzīgs Kanādas stilam. Viņš uzskata, ka DEL hokejistam ir ļoti laba vieta izaugsmei un attīstībai.

Uz jautājumu, cik hokejists var nopelnīt Vācijas hokejā, Bukarts nekautrējas atbildēt. "Nu tā kā (Latvijas Bankas prezidents Ilmārs) Rimševics. 12 000 - 14 000. Nu vairāk vai mazāk šajā līmenī."

360 TV izklaidējošais sporta raidījums "Hattrick ar Puči" būs vērojams 12. jūnijā pulksten . Raidījumā būs verojama ne tikai plašāka saruna ar Rihardu Bukartu, bet vēl arī Artūrs Štālbergs stāstīs par punkta likšanu trenera karjerai, lai ieņemtu vietu pie Latvijas basketbola izlases ģenerālmenedžera galda. Kā izglābt Latvijas futbolu un vai tas vispār iespējams - arī par to diskusija "Hattrick ar Puči" studijā. Tikmēr Raivis Vidzis mācīsies "dankot" kā Kristaps Dārgais, bet Agneta Liepājniece sazināsies ar antidopinga aģentūru par kādu īpašu, sportistiem atļautu preparātu. Savukārt Armands Jaunzems dosies latviešu NBA spēlētāju medībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!