Foto: LETA

Uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā sestdien guva latviešu aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā čempione Toronto "Marlies", kas savā laukumā ar rezultātu 3:0 (0:0, 2:0, 1:0) pieveica uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvēto Lavālas "Rocket".

Rubīns šajā mačā veica vienu metienu pa vārtiem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu, kamēr Jevpalovs izpildīja divus metienus, tiekot arī pie negatīvas lietderības -1.

Savā AHL debijas sezonā Rubīns deviņās spēlēs izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli un neitrālu lietderību. Savukārt Jevpalovs šosezon 63 mačos guvis 11 vārtus un izpildījis desmit rezultatīvas piespēles.

Citviet rezervē palika latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" savu skatītāju priekšā ar 2:3 (0:2, 1:0, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Leihaiveli "Phantoms" hokejistiem.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā ceturtajā pozīcijā ar 81 punktu 68 cīņās ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears", bet piektā ar 76 punktiem 69 spēlēs ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 85 punktiem 70 cīņās ir Toronto "Marlies", ceturtajā vietā ar 78 punktiem 70 cīņās ir Belevilas "Senators" komanda, kur šosezon spēlējis arī uz NHL izsaukumu saņēmušais Rūdolfs Balcers, bet piekto vietu ar 77 punktiem 69 spēlēs ieņem Klīvlendas "Monsters". Savukārt septītā ar 68 punktiem 70 cīņās ir Lavālas "Rocket".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!