Foto: AP/Scanpix

Tradicionālā hokeja spēle zem klajas debess, Nacionālās Hokeja līgas (NHL) "Winter Classic", šogad ir pulcējusi vismazāko televīzijas auditoriju mača nesenākajā vēsturē, liecina statistika.

Mačs, kurā šosezon tikās Vašingtonas "Capitals" un Čikāgas "Blackhawks", nacionālajā TV kanālā "NBC Sports" ieguvis 2,3 reitinga punktus, kas ir sliktākais rādītājs pēdējo septiņu gadu laikā. Speciālisti to skaidro ar vēsturiskā konteksta iztrūkumu Vašingtonas un Čikāgas klubu savstarpējās spēlēs, kā arī ar Vašingtonas "Nationals Park" beisbola arēnas nelielo popularitāti, salīdzinot ar iepriekšējo "Winter Classic" norises vietām, norāda "Yahoo! Sports".

Pērn "Winter Classic" spēle gan savāca visu laiku lielāko skatītāju auditoriju klātienē (vairāk kā 105 tūkstoši skatītāju), taču TV auditorija bija salīdzinoši neliela, lai gan labāka kā šogad - 2,9 reitinga punkti. Līdz šim gadam zemākais reitings - 2,4 punkti - bija 2012.gada sezonas "Winter Classic" spēlei Filadelfijā, kas notika daudz neizdevīgākā laikā, 2.janvāra pēcpusdienā, turklāt spēles laiks tika pārcelts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!