Foto: F64

Pieredzējušais hokeja aizsargs Atvars Tribuncovs pievienojies Latvijas virslīgas klubam "Zemgale"/LLU, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Šo sezonu Tribuncovs iesāka citā virslīgas klubā Ogres "Kurbads", kur 12 maču laikā izcēlies ar trim gūtiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Ar deviņiem gūtajiem punktiem Tribuncovs ir 12.rezultatīvākais aizsargs līgā.

Patlaban 39 gadus vecais aizsargs karjeras laikā pārstāvējis dažādas komandas Latvijā, Polijā, Krievijā, Somijā, Vācijā, Zviedrijā, Čehijā, ASV un Baltkrievijā.

2008./2009.gada sezonā viņš pārstāvēja arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas "Dinamo", kur 38 spēlēs guva divus vārtus un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles.

Pēc tam viņš karjeru turpināja Zviedrijā, Čehijā un Latvijā, līdz 2010./2011.gada sezonā pievienojās Baltkrievijas klubam "Gomeļ", kur aizvadīja divas sezonas. Turpinājumā viņš pa vienai sezonai pavadīja Kazahstānas komandā Temirtau "Aristan" un vēl vienā baltkrievu klubā Grodņas "Ņeman", līdz šīs sezonas sākumā pievienojās "Kurbadam".

Zīmīgi, ka kopumā Tribuncovs karjeras laikā spēlējis 26 dažādās komandās, bet "Zemgale"/LLU būs viņa 27.pārstāvētais klubs.

Latvijas izlasē Tribuncovs aizvadījis 157 spēles, kuru laikā izcēlies ar 13 vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm. Valstsvienības rindās viņš piedalījies divās olimpiskajās spēlēs. Pēdējo reizi viņš valstsvienības kreklu uzvilka 2012.gadā, kad Latvijai palīdzēja sagatavoties uz pasaules čempionātu, bet pirms meistarsacīkstēm viņš no izlases tika atskaitīts.

"Zemgale"/LLU ar 31 punktu 16 spēlēs ieņem piekto vietu virslīgas kopvērtējuma tabulā, kamēr līdere ar 45 punktiem 19 mačos ir "Liepāja".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!