Foto: Reuters/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā uzvaru sēriju ceturtdien turpināja Kārļa Skrastiņa pārstāvētā komanda Dalasas "Stars", kas izbraukumā ar 4:2 (1:1, 2:1, 1:0) pieveica Edmontonas "Oilers".

"Stars" tā bija piektā uzvara pēc kārtas, astotā uzvara pēc kārtas izbraukumā, kā arī septītā uzvara pēdējās astoņās spēlēs

Skrastiņš laukumā bija 18:45 minūtes, bloķēja vienu metienu, reizi meta pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, bet viņa lietderības koeficients bija pozitīvs "+1".

"Stars" labā vārtus guva Džeimijs Bens, Maiks Ribeiro, Džeims Nīls un Adamas Barišs (tukšos vārtos pēdējā sekundē). "Oilers" labā vārtus guva Raians Džounss un Džefs Petrijs.

Tikmēr NHL kopvērtējuma līderpozīcijās izvirzījās Filadelfijas "Flyers", kas bez Oskara Bārtuļa sastāvā ar 6:2 (2:0, 1:2, 3:0) pieveica Otavas "Senators"."Flyers" labā divus vārtus guva Maiks Ričardss, bet pa vieniem – Denijs Brīrs, Skots Hartnels, Džeims van Rīmsdiks un Andrejs Meszarošs. "Senators" labā Milans Mihaleks un Niks Folinjo.

NHL kopvērtējumā "Flyers" ar 67 punktiem ir arī Rietumu konferences līderi, bet Austrumu konferencē "Stars" ar 63 punktiem ieņem trešo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!